Infosäk

Compliance & Informationssäkerhet

Hos oss förstår vi att informationssäkerhet inte är ett sidospår utan en integrerad del av din framgångsresa.  
 

Kontakta oss Läs mer

will-van-wingerden-dsvJgiBJTOs-unsplash (1)

Skydda din framtid idag

Asurgent & din informationssäkerhet

I en värld där teknologins gränser ständigt tänjs och nya möjligheter uppstår dagligen, står säkerheten som en pelare som inte får förbises. Hos oss förstår vi att informationssäkerhet inte är ett sidospår utan en integrerad del av din framgångsresa.  
 
Vare sig du är en etablerad organisation eller en växande start-up, är vi här för att säkerställa att din digitala transformation sker med trygghet och integritet i åtanke. 

Rådgivning
Assessment
Compliance
Övning och utbildning

Rådgivning

Söker du en expert som kan vägleda dig genom informationssäkerhetens komplexa landskap? Asurgent har erfarenhet av att arbeta med ledande standarder som NIST 800-53, NIST CSF, CIS Controls, ISO27000 och mer. 
 
Våra rådgivningstjänster är anpassade för att möta dina unika behov och hjälpa dig att skapa en säkerhetskultur som fungerar. 

Starta idag

compass

Assessment 

Förstå dina risker och identifiera möjligheter med våra skräddarsydda säkerhetsbedömningar. Vi går igenom din nuvarande infrastruktur och processer för att identifiera potentiella svagheter och tillhandahålla konkreta rekommendationer. Genom att använda Microsofts tjänster som Azure och M365, levererar vi en objektiv och insiktsfull analys som du kan agera på. 

Starta idag

kvalifik-5Q07sS54D0Q-unsplash (2)

Compliance: Integritet och IT-revision

I en värld där data är nyckeln till framgång, är skyddet av denna information och efterlevnad av de lagar och regler som styr dess användning inte bara en prioritet utan en nödvändighet. Asurgent erbjuder omfattande tjänster för att säkerställa att din organisation inte bara är i linje med dagens krav utan även förberedd för framtida förändringar. 
 
Dataskydd och Integritet: Med dataskyddsförordningen (GDPR) och andra globala integritetslagar som en central del av det moderna affärslandskapet, hjälper Asurgent din organisation att navigera i dessa komplexa lagar. Vi erbjuder rådgivning, implementeringsstöd och kontinuerlig övervakning för att säkerställa att du uppfyller och överträffar alla gällande krav. 
 
IT-Revision: IT-säkerhet är mer än bara teknologi. Vår erfarna revisionsteam granskar dina processer, kontroller och risker för att identifiera potentiella svagheter och rekommendera förbättringar. Från intern kontroll till extern revision, Asurgent erbjuder en omfattande granskning som ger dig sinnesro. 
 
Compliance-strategi: Varje organisation har unika behov och mål. Vi arbetar tillsammans med dig för att utveckla en skräddarsydd compliance-strategi som inte bara uppfyller dina nuvarande krav utan också positionerar dig för framtida framgångar. 
 
Integrerade Lösningar med Microsoft: I samarbete med ledande teknologier som Microsofts Azure och M365, integrerar vi bästa praxis och verktyg som hjälper dig att uppnå och bibehålla compliance. 
Compliance är inte bara en checklista; det är en pågående process som kräver expertis och ständig uppmärksamhet. Asurgent är din partner i denna resa, och vi är här för att stödja dig i varje steg. 
 

Starta idag

folders

Övning och utbildning 

Förståelse och beredskap är avgörande i en snabbt föränderlig digital värld. Det kräver mer än bara teknik; det kräver en kultur av säkerhet. Asurgent erbjuder skräddarsydda utbildningar och övningar för att stärka din organisations säkerhetskunskap och beredskap. 
 
Krisövningar: Förbered dig för det oväntade med våra realistiska och engagerande krisövningar. Vi simulerar verkliga scenarier för att testa och förbättra ditt team's respons på oväntade händelser. Från cyberattacker till dataläckor, våra övningar är designade för att skapa en resiliens som står emot verklighetens prövningar. 
 
Anpassade lösningar: Varje organisation är unik, och därför är alla våra utbildningar och övningar skräddarsydda för att reflektera dina specifika krav och kulturella värderingar. 
 
Våra övning och utbildningstjänster är en nyckelkomponent i en heltäckande säkerhetsstrategi.  
 
Lär dig mer om hur Asurgent kan hjälpa din organisation att växa säkert och medvetet. 

Starta idag

will-van-wingerden-dsvJgiBJTOs-unsplash (1)

Varför Asurgent? 

Asurgent står som din partner i informationssäkerhet. Med vårt fokus på innovation och vår strävan att alltid ligga i teknologins framkant, erbjuder vi tjänster som är både aktuella och framtidsanpassade. 

 

Kontakta oss

Nästa steg 

Säkerhet är inte en engångsinsats, utan en ständigt pågående process. Låt oss hjälpa dig att ta kontroll över din informationssäkerhet idag, så att du kan möta morgondagen med tillförsikt. 

Kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och upptäck hur vi kan göra informationssäkerhet till en styrka i din organisation. 

Läs några av våra artiklar om informationssäkerhet

Vi säkrar molnet för +80 kunder!

Läs om några av våra kundcase

Branschledande expertis

Våra experter besitter branschledande expertis.

Vi har samlat några av branschens skickligaste konsulter och ser till att ni får bästa möjliga hjälp med era compliance- och infosäkfrågor. 

Våra rådgivare anlitas regelbundet för workshopar med både företagsledningar och IT-ledningar för att öka kunskapen om vad de olika lagarna och regelverken betyder och hur man bygger en teknisk lösning på mark och i moln för att skydda datat och uppfylla sina Compliance krav.

Kontakta oss

Magnus_close_www

Några av våra utmärkelser genom åren.

Security and compliance partner of the year microsoft 2023 kopiera
RADAR VENDOR ASSURANCE LOGO – 5
gasell-logo-rgb-liggande
microsoft-partner-of-the-year-2021
logo_customer_value_2022
azure-partner-of-the-year

Vanliga frågor

Läs hela vår FAQ på länken nedan, eller kontakta oss med övriga frågor.

Till FAQ

Hur arbetar ni med att etablera de korrekta tekniska skyddsåtgärderna man kan göra utifrån ett compliance-perspektiv?

I Microsoft Azure och 365 finns en rad olika tekniska lösningar som både identifierar, klassificerar och skyddar ert data. Vi avänder bl a Microsofts MSMD (Microsofts Molndesign) finns guidelines på en hög nivå design vilka tjänster som bör användas i relation till hur känsligt datat är. 

Vi behöver göra en riskanalys inför vår kommande molnmigrering, hjälper ni till med en sådan?

Ja, vi leder ofta riskanalysarbetet och vi rekommenderar MSBs metod och modell för processen i det fall ni inte valt en egen metod. Arbetet sker i nära samarbete med er verksamhet.

Vi har en intern diskussion om vad vi får och kan göra när det gäller att ha personuppgifter i molnet men vi känner oss osäkra. Håller ni utbildningar eller workshops i ämnet?

Ja, vi anlitas ofta för att genomföra både workshops i ämnet där vi går igenom problemställningen kring Compliance och molntjänster. Vi går igenom de olika lagarna och kraven som spelar in: GDPR, CloudAct, FISA702, OSL m fl samt branschspecifika krav som ni kan ha. Vi förklarar även hur NSA, FRA, Säpo, Interpol och andra aktörer opererar för att förstå riskbilden. Vi går också igenom kända fall som figurerar i media där sanktionsavgifter utgått för att lära av deras misstag.

Ta del av de senaste insikterna och nyheterna

Vårt nyhetsbrev ger dig den senaste informationen om molnet, cyber säkerhet och på köpet får Du också veta mer om oss.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev