Molngruppen

Vi är en del av Co-native – the home of cloud specialists

Co-native är en grupp av molnspecialister som representerar ett brett utbud av tjänster för våra kunders digitala resa. Vi delar en cloud native-kultur och passion för att leverera enastående kundvärde.

Läs mer på Co-natives hemsida

co-native_og

Bolagen i gruppen

Multi-cloud-kompetens inom Microsoft Azure och AWS.

Co-native är Nordens första molnspecialistgrupp, med ett brett erbjudande för de globala publika molnen Microsoft Azure och AWS, samt tjänster som affärsintelligens, säkerhet och efterlevnad. 

Co-native består i dagsläget av 4 bolag: 

cropped-symbol_512x512

Xenit

Xenit är en ledande partner inom Microsoft Azure och erbjuder tjänster för digital transformation, digital workspace, CloudOps och säkerhet.

Läs mer på Xenits hemsida

elastic_move_logo

Elastic Move

Elastic Move är en AWS Advanced Tier Services Partner som tillhandahåller Cloud Migration, Cloud Optimization, Digital Omvandling och molnsäkerhet.

Läs mer på Elastic moves hemsida

1544203374981

Buzzcloud

Buzzcloud är en AWS Advanced Consulting Partner och Offentlig Sektor-partner, som tillhandahåller specialiserade tjänster baserade på AWS-teknik.

Läs mer på Buzzclouds hemsida

favicon

Asurgent

Asurgent byggs värderingsstyrt med fokus på att skapa branschens bästa arbetsplats. Vårt fokus är att utveckla branschledande kompetens och tjänster inom Säkerhet och Microsofts molnsvit.

Läs mer om Asurgent

Fördelen med Co-native

Vad det innebär för dig som kund

Flexibilitet

Du får en smidig, flexibel och kompetent partner samtidigt som du får samma säkerhet och resurser som från en stor IT-grupp.

Samarbete mellan flera molnleverantörer

Med systerbolag med expertis inom AWS kan vi erbjuda en bredare portfölj av tjänster och samarbeten.

Större arbetsstyrka och mer kompetens

Som en del av Co-native har vi tillgång till 300+ kunniga medarbetare med oerhörd kompetens inom hundratals olika tjänster, verktyg och system. Mer arbetskraft och mer kompetens!