Karriär

En arbetsplats för dig som vill jobba med molnet

Upptäck mer
Varför Asurgent

En plats för personlig utveckling och roliga utmaningar

Vi är inte ett IT-bolag som alla andra. Vi har ett tydligt fokus som vi internt kallar för ”CloudOnly”. Det innebär att vi uteslutande hjälper våra kunder att använda de publika molntjänsterna från Microsoft. Vårt fokus gör att vi kan lägga all tid och kraft på att utveckla vår kompetens, organisation och våra tjänster för att hjälpa våra kunder dra nytta av molnets alla fördelar.

Vi utmanar en traditionell driftsbransch med vårt unika koncept CloudSourcing där vi flyttar våra kunder från mark till moln, levererar automatiserad molndrift och hjälper kunderna att optimera och vidareutveckla sin IT i molnet.

Våra lediga tjänster

På ständig jakt efter de bästa

Security

Security Engineer

Vi söker Dig som med stadig vilopuls kan gå in i ett skarpt läge och hjälpa våra kunder som befinner sig under cyber attack. Du jobbar proaktivt med att utveckla automatiska åtgärder som skyddar våra kunders molnmiljöer.

Läs mer

Azure

Molnarkitekt Azure

Du har gedigen kunskap och digitalt skit under naglarna efter Dina år av att flytta och transformera IT till de bästa digitala plattformarna i de publika molnen.

Läs mer

Azure

Molnkonsult

Du har troligen arbetat i flera år med komplex IT-infrastruktur men insett den naturliga evolutionen att allt flyttas till de moderna och säkra infrastrukturerna i molnet. Och Du tänker inte bli en yesterdays hero sittandes med gårdagens kunskaper utan lär dig snabbt hur molnets tjänster kan ersätta markens.

Läs mer

M365

Molnkonsult M365 & Workplace

Att få arbeta med Microsoft 365 och/eller klientplattformar tillsammans med några av branschens skickligaste är det Du söker

Läs mer

M365

Power Platform konsult

Det här är tjänsten för dig som gillar att förstå och utmana hur våra kunders verksamhetsprocesser fungerar för att sedan bygga en lösning som snabbt skapar ett uppfattat värde för kunden.

Läs mer

Utvecklare

Systemutvecklare i molnet

Om Du är systemutvecklare som förstår verksamhet, affärer och IT och har ett kreativt tänkande och snabbt ser rätt lösning för kunden – och har kunskapen att omvandla det till kod. Om Du dessutom bestämt Dig för att utveckla i molnet, då är det här jobbet för Dig.

Läs mer

Strategi

Rådgivare

Du är van att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhet och hjälpa företag att uppnå största möjliga effekt med en stark IT-strategi som skapar konkret affärsnytta. Och Du rör Dig fritt i en diskussion om allt mellan säkerhetsfrågor till molnens arkitektur.

Läs mer

Strategi

Projektledare

Säg” IT-projekt” och många drar öronen åt sig och tankarna far ofta åt skenande tidsramar, kostnader och digitala Hallandsås-projekt som kör i diket. Du har i dina projekt bevisat motsatsen.

Läs mer

Vi vet att vi måste lyckas internt för att lyckas externt

Vi är övertygade om att framgången ligger i att vara en riktigt bra arbetsplats. Vår första prioritet är därför att lyckas internt för att kunna lyckas externt.

Steve Rubell, grundaren till det klassiska discot Studio 54, förstod att det var gästerna som gjorde festen och han sa därför till sina dörrvakter; “toss the salad”, dvs släpp medvetet in en skön mix av alla slags människor för att få den bästa möjliga festen; inte en homogen grupp.

Vår framgång avgörs av ”Vem” och inte av ”Vad”

Vi är också övertygade om att en framgångsrik organisation har en medvetet vald och tydlig position och en klar vision. Med rätt personer ombord som delar en gemensam värdegrund med gemensam uppfattning om vad det är för bolag man bygger – då kommer HUR:et att ge sig. Vägen till målet kommer att utkristalliseras av gruppen. Det är en betydligt bättre och säkrare väg till framgång än om du har jobbat fram den exakta planen för HUR:et men har en dysfunktionell organisation.

Vi har bestämt oss för att vara briljanta på att Hitta, Behålla och Utveckla talang och ha samma insikt som Studio 54:s dörrvakter angående gästernas betydelse; organisationen är summan av dess kompetenser, personligheter, erfarenheter. Det är så vi bygger bolaget idag och framåt och det är grundläggande för Asurgent; vi är ett värderingsstyrt företag vars framgång avgörs av “Vem” och inte av “Vad”.

Utmana dig själv

Stay Sharp

Du vet hur det är, i vår bransch går det undan och det kommer ständigt ny teknologi som gör det tidigare omöjliga möjligt. Så för att hänga med räcker det inte att dyka upp på jobbet, andas regelbundet och gå på en kurs ibland – om du vill vara en av de bästa.

Kraven är högre för dig som vill uppåt och framåt, Du behöver minst hålla jämna steg med förändringarna för att inte bli omsprungen av alla andra och du behöver gilla vad du jobbar med för att konstant ha energin och nyfikenheten att kasta dig över alla nyheter. Det är ett yrke som verkligen kräver att du lär dig nya saker konstant – inspirerande och transpirerande!

Vi mixar utbildningar, självstudier och labbande med det allra bästa sättet – att få jobba i vardagen i olika spännande molnuppdrag.