Våra nyhetsbrev

Vi har två olika prenumerationer tillgängliga idag.

Nyhetsbrevet

Vi har vårt nyhetsbrev där vi delar med oss av kunskap och nyheter om bolaget och även våra evenemang. Då kommer något utskick i månaden. Vårt månatliga nyhetsbrev är fullt av matnyttig information om molnsfären och om vårt bolagsbygge. För att vara med på listan för nyhetsbrevet, signa upp dig här till höger.

Cybernytt

Vi har även ett nyhetsbrev specifikt inriktat på cybernyheter. Där får du purfärska uppdateringar från cybervärlden om aktuella hot. De går ut så fort vårt SOC-team hittar en svaghet och publicerar en post om det, vanligtvis några gånger i veckan. För att signa upp er på cybernyhetsbrevet, skrolla ner lite eller klicka här

 

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Få notis om våra cybernyheter

Vi publicerar nyheter om sårbarheter och omvärldsbevakning nästan dagligen, framtagen av vår SOC. För att hålla dig uppdaterad på dessa sårbarheter så att du bättre kan skydda din affär, signa upp dig på vårt nyhetsbrev specifikt för cybernyheter. 

Cybersäkerhetsnyheter

Signa upp dig för att få notiser när nya cybersäkerhetsnyheter publiceras.

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på Asurgent Lediga jobb

om-2