Om oss

Nöjda medarbetare skapar nöjda kunder

Asurgent byggs värderingsstyrt med fokus på att skapa branschens bästa arbetsplats. Vårt fokus är att utveckla branschledande kompetens och tjänster inom Säkerhet och Microsofts molnsvit.

Vår historiaKontakta oss

LIZ_2498

Experter på molnet och säkerhet

Vi vill alltid uppåt, framåt!

Namnet Asurgent kommer från det latinska språket med innebörden acceleration Uppåt, Framåt! När bolaget grundades 2016 så var det med våra grundares mångåriga historik från outsourcing och konsultbranschen. De visste att det var dags att utmana markens digitala lapptäcke och lyfta kundernas IT till molnets intelligenta och säkra tjänster.

Med en stark tillväxt sedan starten är vi idag 80 anställda med ett starkt partnerskap med Microsoft och har flyttat ett stort antal företag från mark till moln. Vi hjälper våra kunder att fortsatta sin digitala utveckling genom att modernisera IT-miljön för att få ut molnets fulla potential och stärka deras cyberförsvar. 

career-hero

Ett sammansvetsat team

Vi är stolta över att förbättra och förenkla vardagen för våra kunder

Asurgent grundades i slutet av 2016 med målet att utmana det traditionella sättet som branschen jobbat med IT och säkerhet på marken i över 30 år. Vi valde att lägga allt vårt fokus på att flytta våra kunder från mark till moln, bort från det digitala lapptäcket till molnets moderna tjänster för att dra nytta av molnets möjligheter för innovation, affärsutveckling och förändring.

Vi är inte ett traditionellt IT-konsultbolag utan investerar i vår tjänsteutveckling för att även kunna leverera managerade tjänster inom Azure, 365 och cybersäkerhet. 

Vårt mål är att kunna erbjuda de mest moderna och flexibla tjänsterna som finns på marknaden i vår produktfamilj – Asurgent CloudOps.

Vårt fokus har lett till att Asurgent tre år i rad har utsetts av Microsoft till en av de främsta leverantörerna inom Azure-området i Sverige och vår kompetensbredd och erfarenhet av olika Azure-projekt är svårmatchad!

En av våra stentavlor är att "Leverera ett uppfattat värde" och vi är superstolta över placeringen som Toppleverantör i Sverige i Radars årliga undersökning om Kundnöjdhet!


Vi säkrar molnet för +80 kunder!

Läs om några av våra kundcase

Våra värderingar

Branschens bästa arbetsplats

Vi lyckas när vi lyckas tillsammans

Ingen kan allt och att bygga bolag är ett lagspel. Vi värdesätter samarbete, att  dela kunskap och hjälpa varandra för att lyckas tillsammans!

Vem före vad

Att ha ett tydligt mål och bemanna en organisation eller projekt med rätt människor kan alla uppgifter lösas. 

Uppåt! Framåt!

Vi har alltid ambitionen att bli bättre som individer och organisation. Vi ska alltid vara i rörelse uppåt, framåt. Och vi ska bokstavligen hjälpa våra kunder uppåt, framåt!

Ska vi lyckas externt måste vi först lyckas internt

Den enskilt viktigaste värderingen för oss. Allt börjar på insidan med nöjda kollegor., därför är vår prioritet att skapa branschens bästa arbetsplats.

Leverera uppfattat värde

Att säkerställa att vi levererar ett uppfattat värde kräver att vi är lyhörda och förstår våra kunders behov och situation. 

Klokskap & tokskap

Vi spenderar mycket tid åt arbete och vi är professionella i vad vi gör. Och vi ska ha kul på vägen!

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på AsurgentLediga jobb

om-2

Några av våra utmärkelser genom åren.

gasell-logo-rgb-liggande
microsoft-partner-of-the-year-2021
logo_customer_value_2022
azure-partner-of-the-year

Ta del av de senaste insikterna och nyheterna

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev