Om Asurgent

CloudSourcing – en idé vars tid har kommit

Upptäck mer
Vårt unika koncept

Vi hjälper våra kunder på hela deras molnresa

Asurgent grundades i slutet av 2016 med målet att hjälpa våra kunder från mark till moln – och vidare.

Vi arbetar uteslutande med Microsoft molntjänster och har några av de allra skickligaste i branschen hos oss. Inom våra affärsområden Azure, Modern Workplace och Cyber Security så hjälper vi våra kunder med rådgivning, migreringar, övervakning, governance och vidareutveckling. I vår familj av managerade tjänster som vi kallar CloudOps har vi utvecklat en automatiserad övervakningstjänst – CloudOps – för övervakning av molnmiljöer i Azure. Inom Cyber Security har vi vår CloudOps Security tjänst som är en 24/7 SOC-tjänst där vi övervakar våra kunders miljöer mot säkerhetsintrång. Och inom Modern Workplace har vi bl a CloudOps 365.

CloudSourcing är vårt unika koncept som hjälper våra kunder på hela deras molnresa – från molnstrategi till vidareutveckling av deras molnbaserade IT-miljöer.

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter

Vi är 60 anställda och växer snabbt i takt med att allt fler företag väljer att flytta till molnet. Vi bygger en organisation där vi samlat några av branschens vassaste rådgivare, molnarkitekter, molnkonsulter, utvecklare och projektledare. Alla med expertis inom Azure och/eller Microsoft 365 för att vi med förtroende ska kunna stötta våra kunder på hela molnresan.

Vi fortsätter att bygga Asurgent för att erövra en stark position i Den Nya Sköna Digitala Världen. En värld där det enda konstanta är förändring.

CloudSourcings tidsera har precis börjat.

– Stephan Andersson, VD Asurgent

Prenumerera på vårt nyhetsbrev