Om Asurgent

CloudSourcing – en idé vars tid har kommit

Upptäck mer
Vårt unika koncept

Vi hjälper våra kunder på hela deras molnresa

Asurgent grundades i slutet av 2016 med målet att utmana det traditionella sättet som branschen jobbat med drift och övervakning på marken i över 30 år. Vi valde att lägga allt vårt fokus på att flytta våra kunder från mark till moln, bort från det digitala lapptäcket till molnets tjänster som helt enkelt är stabilare, med mer intelligens, mer kraft och snabbare utveckling.

Vi ville inte bygga stora driftsorganisationer där manuella fel, personberoende och driftsincidenter är vardag. Det är nya tider nu och vi agerar utifrån det. Vi har hittat ett sätt att automatisera de flesta handgrepp som en traditionell driftsavdelning gör om dagarna. Allt för att kunna erbjuda den mest moderna och flexibla drifttjänst som finns på marknaden – Asurgent CloudOps.

CloudSourcing är vårt unika koncept som hjälper våra kunder på hela deras molnresa – från molnstrategi till vidareutveckling av deras molnbaserade IT-miljöer.

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter

Vi är snart 60 anställda och växer snabbt i takt med att allt fler företag väljer att flytta till molnet. Vi bygger en organisation där vi samlat några av branschens vassaste rådgivare, molnarkitekter, molnkonsulter, utvecklare och projektledare. Alla med expertis inom Azure och/eller Microsoft 365 för att vi med förtroende ska kunna stötta våra kunder på hela molnresan.

Vi fortsätter att bygga Asurgent för att erövra en stark position i Den Nya Sköna Digitala Världen. En värld där det enda konstanta är förändring.

CloudSourcings tidsera har precis börjat.

– Stephan Andersson, VD Asurgent

Asurgent är Microsoft Azure Partner of the Year!

I slutet av September 2019 hölls Microsoft årliga Partner Day där Asurgent utsågs till Azure Partner of the Year med följande motivering:

För sitt enorma driv att jobba tillsammans med Microsoft för att migrera företag och organisationer till Azure-plattformen. Denna partner har gång på gång påvisat att Azure är en fullt mogen plattform för att göra en fullständig s.k. ”lift & shift” från kunders egna datacenter till Microsoft Azure. Tillsammans med sin egenutvecklade devops-tjänst ritar denna partner om kartan för begreppet service provider, eller som de själva benämner det CloudSourcing.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev