Erfarenhet

5 år

Vi söker dig som har formell utbildning och/eller är självlärda ifrån pojk- eller flickrummet, dreamhack och förmodligen ägnat timmar i diverse hackathons. Eller varför inte en kombo av allt och som dessutom har erfarenheter från verklighetens digitala skyttegravar med riktiga kunder, uppdrag och deadlines?

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina applikationer i Azure och söker Dig som har eller vill lämna systemutveckling på marken för att snabbare och bättre kunna skapa ett uppfattat värde för verksamheten genom att använda molnets intelligenta tjänster. Vi automatiserar och förenklar utveckling och deployment med ex vis ARM, Bicep och Terraform så det är en fördel om Du har erfarenhet av det.

Som utvecklare i en konsultroll hos Asurgent arbetar du i kundunika uppdrag och utvecklar nya applikationer i Azure för att skapa konkret affärsnytta för verksamheten.

shahadat-rahman-BfrQnKBulYQ-unsplash

Vår anställningsprocess

Vår anställningsprocess

Dessa steg följer vi i vår anställningsprocess för att göra det så smidigt som möjligt för dig och oss!

Ansök nu!

Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
01 / 03

1. Första möte med rekryterare

I ett första möte kommer du att få träffa en av våra rekryterare. Syftet är att vi ska få en bättre bild av vem du är, vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Här kommer du också att få veta mer om Asurgent, vem vi är och vad vi erbjuder. 

02 / 03

2. Intervju med anställande chef

Om vi tillsammans väljer att fortsätta dialogen kommer du i ett andra möte att träffa vår rekryteringschef och affärsområdeschef för aktuellt område. Här är syftet att diskutera roll, uppdrag och arbetsuppgifter. Vi tittar även närmre på kompetensnivå. 

03 / 03

3. Avtal

Blev det en match? Fantastiskt! Vi skickar över ett avtal och ser fram emot att se dig som vår framtida kollega. 

Ansök till tjänsten

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Ansök via formuläret

Hidden

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på Asurgent Lediga jobb

om-2