Erfarenhet

2 år

Som Power Platform konsult hos Asurgent hjälper du våra kunder att hitta moderna och effektiva digitala lösningar på deras olika verksamhetsutmaningar. Vi gillar att använda Microsofts svit Power Platform för att tex bygga appar som minimerar administration hos våra kunder eller att visualisera ett ekonomiskt utfall i en Power BI rapport för att ge bra beslutsunderlag. Området växer snabbt och vi söker fler till vårt team!

Det här är tjänsten för dig som gillar att förstå och utmana hur våra kunders verksamhetsprocesser fungerar för att sedan bygga en lösning som snabbt skapar ett uppfattat värde för kunden. Du gillar att röra dig i gränslandet mellan verksamhet och IT för att du vet att det är där som du kan tillföra som mest. Du kan snabbt identifiera problemet och lika snabbt komma på ett sätt att lösa det med Power Platforms olika delar. Vi tror att du gillar enkelheten i Power plattformen och har approachen att bygga med ”no code” så långt det är möjligt istället för att direkt grotta ner sig i komplicerade algoritmer och datalager. Du kommer att jobba med några av Sveriges största företag som kunder och hjälpa dem framåt på deras moln och digitaliseringsresa.

image (2)

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet från att utveckla appar för verksamheter med PowerApps
  • Har erfarenhet av att bygga med Power BI
  • Har en god kunskap om Microsoft 365 sviten och som smart nyttjar hela tjänsten för att skapa stort värde för kunden
  • Är nyfiken på att ständigt lära dig mer och dela med dig av din kunskap till kollegorna
  • Vill få jobba med några av branschens skickligaste molnkonsulter

Vår anställningsprocess

Vår anställningsprocess

Dessa steg följer vi i vår anställningsprocess för att göra det så smidigt som möjligt för dig och oss!

Ansök nu!

Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
01 / 03

1. Första möte med rekryterare

I ett första möte kommer du att få träffa en av våra rekryterare. Syftet är att vi ska få en bättre bild av vem du är, vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Här kommer du också att få veta mer om Asurgent, vem vi är och vad vi erbjuder. 

02 / 03

2. Intervju med anställande chef

Om vi tillsammans väljer att fortsätta dialogen kommer du i ett andra möte att träffa vår rekryteringschef och affärsområdeschef för aktuellt område. Här är syftet att diskutera roll, uppdrag och arbetsuppgifter. Vi tittar även närmre på kompetensnivå. 

03 / 03

3. Avtal

Blev det en match? Fantastiskt! Vi skickar över ett avtal och ser fram emot att se dig som vår framtida kollega. 

Ansök till tjänsten

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Ansök via formuläret

Hidden

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på Asurgent Lediga jobb

om-2