Erfarenhet

2 år

Vi flyttar våra kunders arbetsplatsinfrastruktur från mark (SCCM) till moln och använder istället Microsofts molntjänster Intune och Autopilot när vi managerar våra kunder olika datorer och enheter. Vi säkerställer att våra kunders M365 miljöer är uppsatta korrekt utifrån kundens behov och hjälper dem att få ut det maximala samtidigt som vi tar ansvar för säkerhet och compliance i deras installationer.

Vi söker Dig som gillar att jobba med teknik och managering av klientplattformar och Microsoft 365 miljöer och som vill jobba med riktigt skickliga kollegor som har sitt fokus på de publika molntjänsterna.

Som Molnkonsult M365 hos Asurgent arbetar du antingen på plats hos kunderna i olika projekt eller från vårt kontor och hanterar våra kunder som köper tjänsten CloudOps365 och Managed Workplace. Är du senior kommer du att kunna ta ett tekniskt ansvar för en eller flera av våra kunder med ett kompetent team av kollegor runt dig.

om-hero

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet av att migrera och hantera Microsoft 365-installationer oavsett om du ser dig som junior eller senior
  • Har koll på Intune och Autopilot, och gärna även SCCM
  • Har migrerat från Exchange on-prem till M365 miljö
  • Har fokus på säkerhet och compliance i M365 installationerna

Vår anställningsprocess

Vår anställningsprocess

Dessa steg följer vi i vår anställningsprocess för att göra det så smidigt som möjligt för dig och oss!

Ansök nu!

Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
01 / 03

1. Första möte med rekryterare

I ett första möte kommer du att få träffa en av våra rekryterare. Syftet är att vi ska få en bättre bild av vem du är, vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Här kommer du också att få veta mer om Asurgent, vem vi är och vad vi erbjuder. 

02 / 03

2. Intervju med anställande chef

Om vi tillsammans väljer att fortsätta dialogen kommer du i ett andra möte att träffa vår rekryteringschef och affärsområdeschef för aktuellt område. Här är syftet att diskutera roll, uppdrag och arbetsuppgifter. Vi tittar även närmre på kompetensnivå. 

03 / 03

3. Avtal

Blev det en match? Fantastiskt! Vi skickar över ett avtal och ser fram emot att se dig som vår framtida kollega. 

Ansök till tjänsten

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Ansök via formuläret

Hidden

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på Asurgent Lediga jobb

om-2