12:30 - 13:00

Välkommen till den andra sessionen i vår webinarserie som utforskar Azure Cloud Adoption Framework (CAF) och dess fem kärnsteg: Strategy, Plan, Ready, Adopt, och Governance & Operations. Denna session är särskilt utformad för CIO:er och ledare som vill fördjupa sig i "Plan"-fasen, det andra steget som är avgörande för att framgångsrikt navigera och genomföra en molnstrategi.

Webinaret kommer att fokusera på hur man effektivt kartlägger en handlingsplan som omfattar både tekniska och affärsmässiga aspekter av molnadoption. Från att fastställa klara mål och identifiera nödvändiga resurser till att skapa en tidslinje för genomförande så täcker denna session allt du behöver för att säkerställa att ditt molnprojekt är välplanerat och redo för framgång.

Under webinaret kommer vi att dela med oss av praktiska tips och insikter för att hjälpa dig att:

  • Utveckla en detaljerad och realistisk plan för din molnresa.
  • Identifiera och prioritera projekt och resurser som stöder dina affärsmål.
  • Navigera genom de tekniska och organisatoriska utmaningarna med molnadoption.

Missa inte denna chans att förbättra din förståelse för "Plan"-fasen och ta nästa steg i din molnresa med mer kunskap i ryggsäcken. Boka upp kalendern för den 21:a februari, kl 12.30-13.00.

Genom att delta i vår webinarserie, som sträcker sig över hela våren, kommer du att få en djupare förståelse för varje steg i Azure CAF, från Strategy till Governance & Operations och lära dig hur du kan tillämpa dessa principer för att maximera framgången med ditt molninitiativ.

Talare

Thomas Danaielson-1024x square

Thomas Danielsson

Affärsområdeschef Azure på Asurgent

Jorge Mieres

Jorge Mieres

Azure Team Lead på Asurgent