Om webinaret

Varmt välkommen till vårt exklusiva webinar där vi presenterar Asurgents framstående tjänst – CloudOps Security. I en tid där digitala hot kontinuerligt förändras, är det av största vikt att din organisation är skyddad med den senaste säkerhetsteknologin. Asurgents CloudOps Security, en toppmodern SOC-tjänst (Security Operations Center), är designad för att erbjuda robust skydd och proaktiv övervakning av dina system.

Under detta interaktiva webinar kommer vi att:

  • Utforska de unika funktionerna och fördelarna med CloudOps Security som skiljer den från konventionella SOC-tjänster.

  • Dela våra insikter i hur Asurgents SOC-tjänst möjliggör realtidsövervakning, hotdetektering och snabb respons för att minska risken för säkerhetsintrång.

  • Visa en live-demonstration av hur CloudOps Security fungerar i en verklig scenariobaserad miljö.

  • Hålla en frågestund med våra säkerhetsexperter för att ge dig svar på dina specifika frågor och funderingar.

Denna session kommer att vara av stor nytta för IT-chefer, säkerhetsansvariga och alla som är intresserade av att förbättra sin organisations cybersäkerhetspostur. Förbered dig på att dyka djupt in i hur Asurgents CloudOps Security kan bli din organisations första försvarslinje mot dagens och morgondagens digitala hot.

Registrera dig nu för att säkra din plats och ta det första steget mot en säkrare och mer resistent digital framtid med Asurgents CloudOps Security!

Talare

Magnus Järnhandske 1

Magnus Järnhandske

Chief of Cyber Security @ Asurgent

171121StephanGlad

Stephan Andersson

VD @ Asurgent