1516319037904

Författare

Stephan Andersson

Read time

6 min

liftandshiftmockup

När du flyttar upp din IT till molnet finns det två sätt att gå tillväga: transformation eller lift and shift. Med transformation flyttas ett system i taget till olika tjänster i molnet, medan lift and shift innebär att du flyttar upp hela din befintliga IT-miljö direkt, som den ser ut idag – och transformerar sedan i molnet.

Det finns en del människor som hävdar att en transformation är det bättre valet, eftersom en lift and shift inte ger något mervärde. Vi håller inte med – och efter att du läst denna guide kommer du förstå varför.

Fördelarna med lift and shift

Väljer du lift and shift är det en relativt enkel och kostnadseffektiv process. Ingenting spektakulärt kommer att hända med din IT-miljö – eftersom inga applikationer byggs om innan flytten. Det innebär att din transformationsresa börjar när du är redo i molnet – och det sker utan att du är beroende av investeringar på marken.

Ladda ner och lär dig mer om

  • Varför du ska flytta upp till molnet överhuvudtaget
  • Vad lift and shift innebär
  • Fördelarna med lift and shift gentemot transformation
  • De sju fördelarna du får direkt av ett lift and shift projekt
  • Hur en lift and shift genomförs – steg för steg

Ta del av de senaste insikterna och nyheterna

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Säkra din IT i molnet idag

Oavsett var på er säkerhets- eller molnresa ni befinner er så kan vi hjälpa er att ta nästa steg. Med några av branschens allra skickligaste konsulter får ni det stöd ni behöver!

Bli kontaktad