Erfarenhet

10 år

Vi söker Dig som är van att arbeta i gränslandet mellan IT och verksamhet och med gedigen kunskap och en stark kommunikativ förmåga kan leda våra kunder på deras molnresa. Du kommer att agera rådgivare till några av Sveriges större företag när de ska påbörja eller fördjupa sin molnresa för att öka sin innovations- och konkurrenskraft. Du kommer att ge dem råd kring frågor om ekonomi, säkerhet, compliance och inte minst värdet av en molnflytt. Du är omgiven av några av branschens skickligaste molnkonsulter för att kunna skapa övergripande IT-strategier för våra uppdragsgivare.

Som rådgivare hos Asurgent går du i korridorerna hos våra kunder som son eller dotter i huset baserat på att du inger förtroende med din kompetens och person. Tillsammans med kundens IT- eller företagsledning driver du på förändringar som leder till att de förbättrar sin verksamhet. Du håller i våra workshops och ofta tillsammans med en av våra arkitekter. Tillsammans ökar ni kundens förståelse för hur de på bästa sätt kan använda molnets utbud för att lösa sina verksamhetsbehov.

bruce-mars-8YG31Xn4dSw-unsplash

Vi söker dig som:

  • Har god kunskap om molntjänster och hur de kan skapa konkret affärsnytta i en verksamhet
  • Är en stark kommunikatör både i tal och skrift och gillar att stå på scen
  • Är van att se över affärsprocesser och vad man kan göra genom att tillsätta ettor och nollor på rätt ställen i rätt mängd
  • Har bakgrund inom IT och antingen direkt eller indirekt varit med i att driva projekt som förenklat och förbättrat verksamheten
  • Är hungrig på att ständigt lära dig mer och dela med dig av din kunskap till kollegorna

Vår anställningsprocess

Vår anställningsprocess

Dessa steg följer vi i vår anställningsprocess för att göra det så smidigt som möjligt för dig och oss!

Ansök nu!

Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
01 / 03

1. Första möte med rekryterare

I ett första möte kommer du att få träffa en av våra rekryterare. Syftet är att vi ska få en bättre bild av vem du är, vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Här kommer du också att få veta mer om Asurgent, vem vi är och vad vi erbjuder. 

02 / 03

2. Intervju med anställande chef

Om vi tillsammans väljer att fortsätta dialogen kommer du i ett andra möte att träffa vår rekryteringschef och affärsområdeschef för aktuellt område. Här är syftet att diskutera roll, uppdrag och arbetsuppgifter. Vi tittar även närmre på kompetensnivå. 

03 / 03

3. Avtal

Blev det en match? Fantastiskt! Vi skickar över ett avtal och ser fram emot att se dig som vår framtida kollega. 

Ansök till tjänsten

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Ansök via formuläret

Hidden

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på Asurgent Lediga jobb

om-2