Erfarenhet

5 år

Vi söker Dig som med stadig vilopuls och mod kan gå in i situationer där kunden sitter fast i markens digitala lapptäcke och behöver Din expertis för att flytta och bygga upp nya IT-miljöer i molnet anpassat för dagens arbetssätt och affärsverksamhetens krav. Du kommer att arbeta sida vid sida med några av branschens allra skickligaste molnkonsulter och i en företagskultur som präglas av affärsmässighet, lagarbete och kamratskap.

Du kommer att jobba med några av Sveriges största företag och hjälpa dem i olika faser av deras molnresa. Ibland vilar allt på dina axlar när Du agerar expert och guidar kundens tekniska förflyttning och vidareutveckling av deras molnmiljö och ibland ingår Du som en viktig lagmedlem i ett team från oss som tillsammans skapar ett konkret uppfattat värde hos våra kunder.

Som Molnarkitekt hos Asurgent kommer Du att jobba tillsammans med kollegor i ett av våra molnprojekt där vi flyttar, migrerar eller vidareutvecklar kunders molnmiljöer – ofta utifrån din tekniska design. Du kommer också ibland att gå in som expert hos någon av våra kunder – som ofta är ett större, ibland internationellt, företag – för att hjälpa dem i någon fas av deras molnresa.

bild på ett moln

Vi söker dig som:

  • Har erfarenhet och digitalt skit under naglarna från att ha jobbat med Microsoft Azure
  • Har lång branscherfarenhet och sett och gjort det mesta med IT-miljöer
  • Trivs med att röra dig mellan konferensrummets whiteboard där du skissar och presenterar lösningar till att du sätter dig vid tangentbordet och bygger de tekniska miljöerna
  • Är hungrig på att ständigt lära dig mer och dela med dig av din kunskap till kollegorna

Vår anställningsprocess

Vår anställningsprocess

Dessa steg följer vi i vår anställningsprocess för att göra det så smidigt som möjligt för dig och oss!

Ansök nu!

Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
01 / 03

1. Första möte med rekryterare

I ett första möte kommer du att få träffa en av våra rekryterare. Syftet är att vi ska få en bättre bild av vem du är, vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Här kommer du också att få veta mer om Asurgent, vem vi är och vad vi erbjuder. 

02 / 03

2. Intervju med anställande chef

Om vi tillsammans väljer att fortsätta dialogen kommer du i ett andra möte att träffa vår rekryteringschef och affärsområdeschef för aktuellt område. Här är syftet att diskutera roll, uppdrag och arbetsuppgifter. Vi tittar även närmre på kompetensnivå. 

03 / 03

3. Avtal

Blev det en match? Fantastiskt! Vi skickar över ett avtal och ser fram emot att se dig som vår framtida kollega. 

Ansök till tjänsten

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Ansök via formuläret

Hidden

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på Asurgent Lediga jobb

om-2