Börjar 12:30

Delta i det första av fem webinars i vår serie som djupdyker i Azure Cloud Adoption Framework (CAF) och de fem stegen som den innefattar: Strategy, Plan, Ready, Adopt och Governance & Operations. Denna webinarserie är riktad mot CIO:er och ledare som står inför utmaningen att navigera i sin organisations molnresa. Under detta webinar fokuserar vi på Strategy, det avgörande första steget som lägger grunden för en framgångsrik och skalbar molnimplementation.

Under webinaret kommer vi att utforska hur en genomtänkt strategi inte bara definierar riktningen för din molnresa utan även säkerställer att dina affärsmål och molnteknologins möjligheter är i synk. Vi kommer att ta upp hur detta steg möjliggör en effektiv övergång genom de efterföljande faserna: Plan, Ready, Adopt och slutligen Governance & Operations, vilket säkerställer en hållbar och korrekt implementerad molnmiljö.

Webinaret går av stapeln den 8:e februari, kl 12.30-13.00.

Vår webinarserie, som sänds under denna vår, kommer agera guide genom varje steg i Azure CAF. Medverka för att få insikter och praktiska tips som kommer att stärka din molnstrategi och maximera din molnresas framgång.

Talare

Magnus_close_www

Magnus Wästfjärd

Principal Advisor & Compliance Manager på Asurgent

Staffan-3-960×540

Staffan Bjurström

Vice VD på Asurgent

Ladda ner presentationen som PDF. 

Fyll i formuläret nedan för att ladda ner PDF:en.

Skärmavbild 2023-11-09 kl. 11.51.03