Cloud Evolution

Proaktivitet – på riktigt

Upptäck mer
Vi förklarar

Vad är Cloud Evolution?

Håll dig uppdaterad

Både AWS och Microsoft släpper kontinuerligt uppdaterade och nya tjänster i sina molnplattformar. Dagligen faktiskt. Det kan vara allt från små uppdateringar och förbättringar till en helt ny tjänst eller funktion som lanseras. Det finns ingen som kan hålla koll på precis allt men vi hjälper dig att hålla koll på det viktigaste med hjälp av Cloud Evolution Reports.

Vad är en Cloud Evolution Report?

Vi skickar ut en rapport till er varannan månad där vi har sammanfattat, vad vi anser, de viktigaste nyheterna och uppdateringarna som är betydelsefulla för många. Med hjälp av denna rapport håller ni koll på det senaste och kan ta beslut om vad som kan passa er. Den hjälper er att kunna arbeta proaktivt med er molnmiljö och molnstrategi – eftersom ni har stenkoll på de senaste inom molnet.

Bakgrund

Kunskapen delas inom våra väggar

Cloud Evolution Fridays

Idén till de stående interna träffarna vi kallar Cloud Evolution Fridays kom för ett par år sedan. En fredag i månaden samlas Asurgent och vi väljer ut nyheter som seniora konsulter presenterar inför alla kollegor. Det blir alltid riktigt intressanta diskussioner om nyheter och uppdateringar i molnet och alla bidrar med lärdomar och erfarenheter från de digitala skyttegravarna. Dessa fredagar fyller tre viktiga syften:

  • Kunskapsspridning – vi delar med oss av kunskap internt
  • Det sociala – det är alltid en efterföljande trevlig afterwork
  • Produkten – vi bygger våra Evolution Reports baserat på dessa fredagars insikter
Välj det som passar er

Tre olika upplägg

Evolution Report

Vår generella rapport vi ger ut 6 gånger per år. I dem sammanfattar vi de viktigaste nyheterna som är intressant för den stora massan. Denna tjänst kostar 4 995 kr  per år – per företag!

Kundanpassad Evolution Report

Ni som är CloudOps-kunder kan beställa er kundanpassade Evolution Report. Här anpassar vi våra 6 rapporter per år till just er verksamhet och väljer ut de saker som är aktuella för er och er miljö. Tjänsten kostar 34 995 kr per år.

Kundanpassad Evolution Report och 2 workshops

Utöver de 6 kundanpassade Evolution Reports ni får per år ingår här också två Evolution workshops. Då kommer vi ut till er två heldagar per år och har förberett information och material som vi bedömer är relevant för er för att få en kreativ och nyttig workshop. Tjänsten kostar 134 995 kr per år.

FAQ

Vanliga frågor om Cloud Evolution

Hur skickar ni era Cloud Evolution Reports?

Vi skickar dem som pdf via mail.

Hur många nyheter sammanfattar ni i varje rapport?

Det är lite olika varje gång beroende på molnleverantörernas släpp, men mellan 10 – 15 stycken.

Innehåller rapporten nyheter från både AWS, Azure och Microsoft 365?

Ja. Om du beställer en kundanpassad rapport får du endast nyheter som är aktuella för er.

Senaste ur kunskapsbanken