Alexander Ashman

Författare

Alexander Ashman

Read time

2 min

Staffan Bjurström (Asurgent) och Elin Borgström (Microsoft)

Staffan Bjurström (Asurgent) & Therese Treutiger (Microsoft)

Microsoft Partner of the Year Awards är en prestigefylld utmärkelse som erkänner framstående prestationer inom Microsofts partnergemenskap. Att bli utsedd som vinnare i kategorin Security & Compliance är en bekräftelse på Asurgents starka engagemang för att leverera innovativa och högkvalitativa lösningar som hjälper organisationer att skydda sina digitala tillgångar och följa gällande regelverk och föreskrifter.

"Det här priset är en bekräftelse på det hårda arbete och den passion som våra skickliga kollegor lägger ner varje dag för att hjälpa våra kunder att uppnå högsta nivå av säkerhet. Vi är också stolta över att ta position i en kategori vi jobbat hårt med att etablera oss inom de senaste åren. Vi är oerhört tacksamma för vårt partnerskap med Microsoft och ser fram emot att fortsätta leverera banbrytande lösningar, från mark till moln – och vidare."

- Stephan Andersson, VD. 

Skärmavbild 2023-09-19 kl. 12.29.00

Asurgent har under årens lopp byggt upp en stark relation med Microsoft och har genom sitt djupa tekniska kunnande och engagemang för kundframgång kontinuerligt utmärkt sig som en pålitlig partner för organisationer som strävar efter att stärka sin säkerhetsposition, både inom cybersäkerhet och informationssäkerhet och att hjälpa kunderna uppfylla kraven för efterlevnad av regelverk.

Asurgent har i återkommande leveranser hjälpt kunder med att förstå sina utmaningar med risker i cyber- och informationssäkerhet och hur dessa kan mitigeras med de lösningar som finns hos Microsoft.

Som en Microsoft Partner of the Year 2023 är Asurgent fast beslutna att fortsätta driva innovation inom säkerhets- och compliance-området och erbjuda våra kunder de bästa möjliga lösningarna för att möta de växande hoten mot den digitala världen.

Ta del av de senaste insikterna och nyheterna

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev