Tech

Molnarkitekt

  • Start Omgående
  • Ort Kungsgatan, Stockholm
  • Avdelning Tech
  • Erfarenhet 10 år
  • Ansök nu

Som Molnarkitekt hos Asurgent

Vi söker Dig som med stadig vilopuls och mod kan gå in i situationer där kunden sitter fast i markens digitala lapptäcke och behöver din expertis för att flytta och bygga upp nya IT-miljöer i molnet anpassat för dagens arbetssätt och affärsverksamhetens krav. Du kommer att arbeta sida vid sida med några av branschens allra skickligaste molnkonsulter och i en företagskultur som präglas av affärsmässighet, lagarbete och kamratskap. Du kommer att jobba med några av Sveriges största företag och hjälpa dem i olika faser av deras molnresa. Ibland vilar allt på dina axlar när du agerar expert och guidar kundens tekniska förflyttning och vidareutveckling av deras molnmiljö och ibland ingår du som en viktig lagmedlem i ett team från oss som tillsammans skapar ett konkret uppfattat värde hos våra kunder.

Som Molnarkitekt hos Asurgent är du inhyrd som expert till en av våra kunder – ofta ett större, ibland internationellt, företag – för att hjälpa dem i någon fas av deras molnresa. Eller så jobbar du tillsammans med kollegor i ett av våra projekt eller team där vi migrerar eller bygger ut kunders molnmiljöer. När våra affärsmän/-kvinnor håller i affärspresentationer behöver vi din expertis för att besvara kundens frågor om molnets möjligheter och risker.

Vi söker dig som

  • Har erfarenhet och digitalt skit under naglarna från Microsoft och/eller AWS molntjänster
  • Har lång branscherfarenhet och sett och gjort det mesta med IT-miljöer på marken
  • Trivs med att röra dig mellan konferensrummets whiteboard där du skissar och presenterar lösningar till att du sätter dig vid tangentbordet och bygger de tekniska miljöerna
  • Är hungrig på att ständigt lära dig mer och dela med dig av din kunskap till kollegorna
Om Asurgent

Vi hjälper våra kunder på hela deras molnresa

Vi är snart 60 anställda och växer snabbt i takt med att allt fler företag väljer att flytta till molnet. Vi bygger en organisation där vi samlat några av branschens vassaste rådgivare, molnarkitekter, molnkonsulter, utvecklare och projektledare. Alla med expertis inom Azure, Microsoft 365 eller AWS för att vi med förtroende ska kunna stötta våra kunder på hela molnresan.

Ansök här