Erfarenhet

10 år

Vi söker Dig som vet att old school mantrat om att leverera “rätt kvalitet, i rätt tid till rätt kostnad” fortfarande är grunden för framgångsrik projektledning.  Du kommer att leda olika typer av IT-projekt med syfte att flytta upp markbaserad IT till molnet eller att bygga ut och utveckla befintliga molnmiljöer. Du kan också komma att agera programledare hos några av de större företagen och hålla ihop en portfölj av olika IT-projekt.

Som projektledare hos Asurgent håller du projektmöten med ditt team och säkerställer att alla har samma nuläge och målbild och att projektet gör progress. Du rapporterar till styrgruppen om projektets framfart och tvekar inte att kommunicera öppet om eventuella hot eller risker på horisonten, för du vet att gemensam insikt om nuläget krävs för att nå slutdestinationen. Du håller i våra workshops och ofta med av våra arkitekter. Tillsammans öknar ni kundens förståelse för hur de på bästa sätt kan använda molnets utbud för att lösa sina verksamhetsbehov.

bruce-mars-8YG31Xn4dSw-unsplash

Vi söker dig som:

  • Är en ledarprofil som får respekt med dig för att du alltid levererar och håller vad du lovar
  • Har god kunskap om molntjänster och hur de kan skapa konkret affärsnytta i en verksamhet
  • Är en god kommunikatör och kan formulera inspirerande visioner och mål för ditt team. Du kan driva förändring genom det digitala lapptäckets komplexitet och organisatoriska trögheter.
  • Har erfarenhet av projektledning inom IT och vana av att arbeta med projektstyrningsmodeller för att skapa ordning och reda
  • Förstår att ett IT-projekt är detsamma som ett verksamhetsprojekt och att kommunikation med verksamheten är A och O för att det ska bli framgångsrikt
  • Är tekniskt skicklig, men kan snabbt och enkelt växla mellan att prata teknik med tekniker och ekonomi med ekonomer

Vår anställningsprocess

Vår anställningsprocess

Dessa steg följer vi i vår anställningsprocess för att göra det så smidigt som möjligt för dig och oss!

Ansök nu!

Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
Melina rekrytering bild
01 / 03

1. Första möte med rekryterare

I ett första möte kommer du att få träffa en av våra rekryterare. Syftet är att vi ska få en bättre bild av vem du är, vad du har gjort tidigare och vad du vill göra framåt. Här kommer du också att få veta mer om Asurgent, vem vi är och vad vi erbjuder. 

02 / 03

2. Intervju med anställande chef

Om vi tillsammans väljer att fortsätta dialogen kommer du i ett andra möte att träffa vår rekryteringschef och affärsområdeschef för aktuellt område. Här är syftet att diskutera roll, uppdrag och arbetsuppgifter. Vi tittar även närmre på kompetensnivå. 

03 / 03

3. Avtal

Blev det en match? Fantastiskt! Vi skickar över ett avtal och ser fram emot att se dig som vår framtida kollega. 

Ansök till tjänsten

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Ansök via formuläret

Hidden

Karriär på Asurgent

För dig som vill jobba med branschens skickligaste molnkonsulter

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och tagit position som utmanare mot de traditionella drifts- och säkerhetsbolagen.

Karriär på Asurgent Lediga jobb

om-2