CloudOps 365

Automatiserad drifttjänst – anpassad för er Microsoft 365 miljö

Upptäck mer
Vi förklarar

Vad är CloudOps 365?

Med CloudOps 365 gör vi löpande analyser av er 365-installation och ger er kontinuerlig information om säkerhetsläget i er 365-miljö. Målet är att hela tiden hjälpa er att hålla ner kostnaderna, ge råd om er hantering av inför uppdateringar och rekommendation på åtgärder av olika slag.

Vår modell

Så fungerar det

Pay as you go

Med CloudOps 365 betalar ni bara för den tid ni behöver. Det gör det enkelt för er att skruva på era kostnader. Skruva upp när ni är i en utvecklingsfas och skruva ner när ni till exempel kan behöva göra budgetbesparingar. Kliv in och ur vår driftjänst för 365 per komponent och timme.

Stay as long as you like

Med CloudOps 365 existerar inga bindningstider – ni stannar så länge ni vill och behöver. I molnet hyr ni kapacitet och applikationer istället för att låsa in er i långa avtal på marken där ni är fast i flera år. Därför fungerar CloudOps 365 på precis samma sätt och vi kommer aldrig låsa in er med bindningstider.

Så fungerar det

Tjänsten består av 3 delar

Omvärldsbevakning som en tjänst

Ni får dedikerad rådgivning löpande. Asurgent tilldelar en namngiven Office 365 expert som är insatt i just er verksamhet. Denne levererar en rapport månadsvis som består av kundspecifik rådgivning, till exempel förslag på förbättringar.

Support via Asurgent

Vi agerar second line support för er IT-avdelning. Vi tillhandahåller en kontaktyta för er IT-avdelning via vår servicedesk som är bemannad 08-17 helgfria vardagar.

Ändring och åtgärd

Ni får assistans vid ändringar i er miljö. Vi assisterar er med akut behörighetsändring, till exempel vid säkerhetsincidenter. Dessutom kan vi erbjuda förslag på åtgärder och förändringar.

Med CloudOps 365 så slipper vi lägga ner massor av tid på omvärldsbevakning och utbildning för att konfigurera Office 365 plattformen. Asurgent levererar rådgivning som är anpassad för just vår verksamhet, och konfigurerar alla funktioner enligt best practises. Asurgent säkerställer att Office 365 plattformen innehåller ett helhetstänk vilket ger oss en högre säkerhetsnivå och en råd tråd som genomsyrar alla de olika delarna i sviten.

FAQ

Vanliga frågor om CloudOps 365

Fungerar CloudOps 365 på samma sätt som CloudOps?

Ja, det är i princip samma tjänst. Skillnaden är att CloudOps 365 endast fokuserar på er 365-miljö.

Kan ni hjälpa mig att sätta upp min 365 miljö?

Ja det kan vi göra.

Kan ni samarbeta med andra leverantörer jag har sedan tidigare?

Ja, absolut.

Senaste ur kunskapsbanken