Vi söker Dig som har vad som krävs för att bygga upp ett framgångsrikt affärsområde!

Asurgent har tagit en unik position på marknaden och vi utmanar de traditionella driftbolagen med en affärsmodell och teknologi som förändrar IT-outsourcing och IT-drift i grunden. Vi flyttar våra kunders IT från mark till moln och levererar automatiserad molndrift för att möjliggöra våra kunders innovation.

 

Denna position innebär en mycket spännande resa för bolaget, våra kunder och inte minst för alla medarbetare på Asurgent - verksamhetens utveckling sker i frontlinjen, att få göra saker och röra sig i landskap där inget varit eller någon egentligen har vare sig karta, kompass eller facit. Färden kräver dessutom lätt packning med snabba fötter, flexibilitet, entreprenörskap och en stor portion mod.

 

För den som älskar förändring, tempo, att det “händer något”, för den som när förändringens vind blåser bygger väderkvarnar istället för vindskydd och drivs av professionella utmaningar stående på alla tårna så kommer Asurgent vara rätt plats att vara på. Som ett snabbväxande bolag utvecklas vår organisation konstant och Du behöver därför vara prestigelös och jobba för laget före jaget. 

 

CloudSourcing är definitivt en idé vars tid har kommit och vi har en stor efterfrågan på att hjälpa våra kunder på deras resa från mark till moln.

 

Nu söker vi en affärsområdeschef!

Affärsområdeschef på Asurgent innebär ansvaret att bära ut hela vårt CloudSourcing erbjudande till våra befintliga kunder och prospects inom ditt affärsområde. Du kommer att ansvara för att få alla företag och organisationer inom ditt affärsområde att känna till varför CloudSourcing är ett överlägset alternativ till traditionell mark IT och IT-outsourcing.

Du kommer att driva din egen försäljning och säkerställa att dina kunder är wow-nöjda med våra tjänster. Ditt mål är att få affärsområdet att växa och när tiden är mogen - och ditt affärsområde stort nog - vill vi att du bygger upp en säljorganisation inom ditt affärsområde. 

Du arbetar sida vid med våra andra affärsområdeschefer och rapporterar till vår COO, Staffan Bjurström. Du ingår också i företagets ledningsgrupp och deltar i bolagsbygget i stort. 

Vi söker därför Dig som;
 

  • har en gedigen erfarenhet av IT-branschen och komplex försäljning och med fördel att du har jobbat med IT-outsourcing affärer

  • framgångsrikt har skapat förtroende och kunnat omvandla affärsmöjligheter till bläck på papper

  • är intresserad av hur ny teknologi kan lösa våra kunders verksamhetsbehov

  • är van att leda ett kundteam bestående av skickliga konsulter

  • bidrar med energi och klokskap i organisationen

  • vill ta steget att vara med och bygga upp ett nytt affärsområde

Om det här är Du, hör av dig på career@asurgent.se!