Affärer

ASURGENT PRESENTERAR “MOTSTÅNDSKRAFTIG IT” PÅ KOSTNADSFRITT WEBINAR RADAR SUMMIT 11 NOVEMBER

Stephan Andersson

Radar Summit är Nordens största årliga mötesplats för IT beslutsfattare, leverantörer och andra intressenter. Normalt samlar Radar Summit över 650 IT-beslutsfattare som tillsammans med ca 100 ledande leverantörsrepresentanter deltager i seminarier, diskussioner och möten under en mycket uppskattad dag på plats på Münchenbryggeriet, men pga rådande Covid19-omständigheter blir Radar Summit i år ett digitalt webinar på förmiddagen den 11 november 2020.

Radar Summit skapar dialog runt de viktigaste utvecklingsområdena, de viktigaste trenderna samt de nya affärsmöjligheterna som skapas genom ny teknik och nya tjänster.

Covid-19 har haft stor påverkan på Sverige och på IT-verksamhet. Vi är nu i en fas där fokus ligger på att återhämta mycket av det som förlorats på så kort tid som möjligt. Samtidigt vet vi att allt inte kommer att återgå till det gamla normala utan vi måste ta steget mot en ny normalitet vilket innebär förändring.  Av den anledningen så kommer årets tema för eventet vara ”Återstart Sverige” med fokus på:

· Motståndskraftigare IT

· Automatisering

· Digitalisering

LADDA KOSTNADSFRITT NED “ÅTERSTART SVERIGE”

Webinaret inleds med att Radar kör en “state of the nation 2021” där man ger sin syn på bestående förändringar i Sverige post Covid-19 varvat med den omvärlds- och teknikpåverkan man bedömer kan skapa utmaningarna och möjligheterna under 2021.

Radar kommer i samband med eventet att publicera en specialskriven rapport “Återstart Sverige” som ska fungera som en guideline. Den kommer innehålla strategiskt tänk, rekommendationer samt råd och checklistor för de strategiska faserna agera, återhämta samt förändra.  I slutet av förmiddagen kommer deltagarna erbjudas att kostnadsfritt ladda ned Radars rapport ”Återstart Sverige” – rekommendationer och checklista för 2021.

ASURGENT PRESENTERAR MOTSTÅNDSKRAFTIG IT

Asurgent kommer på Radar Summit tillsammans med HSB beskriva erfarenheterna av att ha förflyttat hela HSB:s IT-verksamhet och över 350 servrar upp i molnet till en mer motståndskraftig lösning för att kunna hantera snabba marknadsförändringar såväl som krav på innovation.

Flytten till molnet hade en initial tidsplan på 18 månader som kortades ned och utfördes på endast 26 veckor. En komplett flytt av 380 servrar och infrastruktur som skedde över en helg i mitten av juni 2020. Det är HSBs flytt från mark till moln och i detta pass kommer Du att få lyssna på HSB´s affärsområdeschef Mikael Andreasson tillsammans med Asurgents VD Stephan Andersson som kommer att berätta om bakgrund och drivkraft till projektet och de möjligheter som nu öppnats för HSB.

Eller som HSB:s affärsområdeschef Mikael Andreasson uttalade sig på IDG.se om HSB:s tidigare traditionella markleverantör: ”Leverantören ville fortsätta att lappa och laga vår IT med ögonbindel. Det blev ohållbart i längden”.

 

ANMÄL DIG HÄR:

Radar Summit 2020 är ett helt kostnadsfritt digitalt webinar på förmiddagen den 11 november mellan kl 0830-11.45. Det kompletta programmet och anmälan hittar du här:

https://app.livestorm.co/radar-1/radar-summit-2020

Jag tror du kan se fram emot en mycket intressant förmiddag som avslutas med att du får ladda ned den spännande rapporten “Återstart Sverige”; utan spaning, ingen aning!

 

Allt du behöver göra är att ladda upp med en stor kopp morgonkaffe vid skrivbordet!

 

Stephan Andersson,

VD Asurgent

Prenumerera på vårt nyhetsbrev