Affärer

Asurgent är Microsoft Azure Partner of the year!

Stephan Andersson

Den 30 september hölls Microsoft årliga Partner Inspiration Day där svenska Microsoft partners samlas. Varje år utser Microsoft sina främsta partners inom olika kategorier.

Asurgent vann utmärkelsen Microsoft Azure Partner of the year med följande motivering;

För sitt enorma driv att jobba tillsammans med Microsoft för att migrera företag och organisationer till Azure-plattformen. Denna partner har gång på gång påvisat att Azure är en fullt mogen plattform för att göra en fullständig s.k. ”lift & shift” från kunders egna datacenter till Microsoft Azure. Tillsammans med sin egenutvecklade devopstjänst ritar denna partner om kartan för begreppet service provider, eller som de själva benämner det Cloud Sourcing.

Vi är oerhört stolta över utmärkelsen och tacksamma för det förtroende våra kunder visar oss. Vi är nu inne på vårt tredje verksamhetsår och vi har fått ett enormt fint mottagande av våra kunder och samarbetet och stödet från Microsoft betyder mycket.

Vi har samlat några av branschens skickligaste molnkonsulter och vi arbetar uteslutande med molntjänster. Vi växer snabbt med kundernas ökade behov och vi söker efter fler skickliga personer som delar samma ambition och övertygelse som vi – att CloudSourcing är en idé vars tid har kommit.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev