Utvecklare

Systemutvecklare i molnet

  • Start Omgående
  • Ort Stockholm, Stureplan
  • Avdelning Utvecklare
  • Erfarenhet 5 år
  • Ansök nu

Att jobba som Azure systemutvecklare hos Asurgent

Vi söker dig som har formell utbildning och/eller är självlärda ifrån pojk- eller flickrummet, dreamhack och förmodligen ägnat timmar i diverse hackathons. Eller varför inte en kombo av allt och som dessutom har erfarenheter från verklighetens digitala skyttegravar med riktiga kunder, uppdrag och deadlines?

Vi hjälper våra kunder att utveckla sina applikationer i Azure och söker Dig som har eller vill lämna systemutveckling på marken för att snabbare och bättre kunna skapa ett uppfattat värde för verksamheten genom att använda molnets intelligenta tjänster. Vi automatiserar och förenklar utveckling och deployment med ex vis ARM, Bicep och Terraform så det är en fördel om Du har erfarenhet av det.

Som utvecklare i en konsultroll hos Asurgent arbetar du i kundunika uppdrag och utvecklar nya applikationer i Azure för att skapa konkret affärsnytta för verksamheten.

Vi söker Dig som kan ta en av följande roller

Om Asurgent

Vi hjälper våra kunder på hela deras molnresa

Vi är snart 60 anställda och växer snabbt i takt med att allt fler företag väljer att flytta till molnet. Vi bygger en organisation där vi samlat några av branschens vassaste rådgivare, molnarkitekter, molnkonsulter, utvecklare och projektledare. Alla med expertis inom Azure eller Microsoft 365 för att vi med förtroende ska kunna stötta våra kunder på hela molnresan.

Ansök här