Customer Success

Tech Rekryterare

  • Start Omgående
  • Ort Kungsgatan, Stockholm
  • Avdelning Customer Success
  • Erfarenhet 2 år
  • Ansök nu

Tech Rekryterare

Är du – eller vill du bli Stockholms vassaste Tech-rekryterare? 

Asurgent grundades 2016 med ambitionen att hjälpa företag att flytta sin IT-miljö från mark till moln och utmana de traditionella IT-leverantörerna med molnets kapacitet och intelligenta tjänster. Idag är vi 60 anställda och har ett uteslutande fokus inom Microsofts molnplattformar Azure, Microsoft 365 och Cyber Security.

Vi behöver skala upp organisationen och söker nu en Tech rekryterare!

Du bör vara en people person med en lättsam approach som är duktig på att skapa relationer. Att kunna ta kontakt med främmande människor är ett måste och att du är prestigelös är ett krav. Du är självgående och har ett eget driv men är införstådd med att vi kommer längst och lyckas när vi lyckas tillsammans.

Vi tror att du är i början av din karriär med erfarenhet från uppsöknande rekrytering (eller försäljning) inom IT-branschen och har god förståelse för teknik och gärna molntjänster. Du har mycket energi och är driven samtidigt som du är resultatinriktad och gillar att arbeta mot uppsatta mål.

Du kommer bilda ett team med vår rekryteringsansvarige och ni kommer tillsammans arbeta för att leverera mot Asurgents uppsatta mål och tillväxtplaner. Du kommer arbeta brett genom alla våra affärsområden och kommer komma i kontakt med alltifrån utvecklare och molnkonsulter till arkitekter och rådgivare. Du kommer spela en stor och viktig roll i arbetet att ta leta kandidater, kontakta potentiella blivande kollegor och boka möten, skriva kravspecar och annonser men framför allt – bygga och skapa relationer.

Det spelar mindre roll vad du idag har för titel eller utbildning utan vi tittar mer på vad du åstakommit hittills och vill bidra med framåt. Asurgent är ett bolag under tillväxt och här kommer du ha möjlighet att utvecklas och forma din roll.

Vi söker dig som:

  • har erfarenhet från uppsöknande rekrytering (eller försäljning)
  • har kunskap från att searcha kandidater
  • har grundläggande förståelse för teknik
  • är resultatinrikad
  • bidrar med energi och klokskap i organisationen

Asurgent står väl positionerade med en idé vars tid har kommit som bara blir starkare och tydligare för varje dag som går. Med några av branschens skickligaste molnkonsulter och ett modernt erbjudande hjälper vi företag att frigöra sig från markens digitala lapptäcke för att använda molnets kapacitet och intelligens. Vi är fortfarande ett ungt bolag som precis lämnat Start-up mode bakom oss och som nu går in i Scale-Up mode. Vi bygger bolaget där vi vill ha en skön mix av Klokskap och Tokskap i korridorerna där var sak har sin tid; vi är strikt professionella när det gäller men vi gillar att skratta och ha kul tillsammans när vi sliter i den digitala saltgruvan.

Vill du veta mer? Hör av dig till melina.soderberg@asurgent.se 

Eller ansök via formuläret nedan.

Om Asurgent

Vi hjälper våra kunder på hela deras molnresa

Vi är snart 60 anställda och växer snabbt i takt med att allt fler företag väljer att flytta till molnet. Vi bygger en organisation där vi samlat några av branschens vassaste rådgivare, molnarkitekter, molnkonsulter, utvecklare och projektledare. Alla med expertis inom Azure eller Microsoft 365 för att vi med förtroende ska kunna stötta våra kunder på hela molnresan.

Ansök här