Customer Success

Key Account Manager

  • Start Omgående
  • Ort Stockholm
  • Avdelning Customer Success
  • Erfarenhet 3 år
  • Ansök nu

Key Account Manager

I takt med att allt fler företag väljer att flytta från sin IT -miljö från mark till moln skalar vi upp vår säljorganisation!

Asurgent har tagit en unik position på marknaden där vi utmanar de traditionella driftbolagen med en affärsmodell och teknologi som förändrar IT-outsourcing och IT-säkerhet i grunden. Vi flyttar våra kunders IT från mark till moln och levererar smarta tjänster med en fortsatt utveckling och förbättring av våra kunders molnmiljöer för att de ska kunna dra nytta av molnets intelligens och säkerhet.

Nu söker vi en Key Account Manager som är i början av sin karriär.

Den här rollen är för Dig som älskar förändring, tempo och att det “händer något”. För den som när förändringens vind blåser bygger väderkvarnar istället för vindskydd. För Dig som är beredd att kavla upp ärmarna och lära Dig nya saker.

Du har jobbat i branschen i några år och byggt upp en generellt bred IT-förståelse, men Du vet att det finns mer att lära. Du bör ha viss kännedom om hur de publika molnen fungerar och vilka fördelar och nackdelar som ett företag får när de flyttar dit men framförallt en nyfikenhet i att lära Dig mer. Du har god förståelse för hur ett tjänsteföretag fungerar där vikten av att matcha rätt kompetens på rätt plats, vid rätt tillfälle för rätt uppdrag.

Du kommer att få ta hand om ett antal av våra befintliga kunder och proaktivt driva din egen försäljning och säkerställa att våra kunder är wow-nöjda med våra tjänste- och konsultleveranser. Du håller en hög närvaro hos Dina kunder och gillar att lösa kundens utmaning. Du har lätt att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder och gillar att göra affärer. Du är fullkomligt på det klara med att verksamheten byggs ute tillsammans med kunderna. Du kommer att få stöttning av erfarna kollegor inom teknik, försäljning och leveransuppföljning.

Vi söker Dig som:

  • har erfarenhet av IT-branschen och arbetat med försäljning av konsulttjänster
  • framgångsrikt kan skapa förtroende och kunna hjälpa våra kunder med smarta lösningar
  • är intresserad av hur ny teknologi kan lösa våra kunders verksamhetsbehov
  • bidrar med energi och klokskap i organisationen

Asurgent står väl positionerade med en idé vars tid har kommit som bara blir starkare och tydligare för varje dag som går. Med några av branschens skickligaste molnkonsulter och ett modernt erbjudande hjälper vi företag att frigöra sig från markens digitala lapptäcke för att använda molnets kapacitet och intelligens. Vi är fortfarande ett ungt bolag som precis lämnat Start-up mode bakom oss och som nu går in i Scale-Up mode. Vi bygger bolaget där vi vill ha en skön mix av Klokskap och Tokskap i korridorerna där var sak har sin tid; vi är strikt professionella när det gäller men vi gillar att skratta och ha kul tillsammans när vi sliter i den digitala saltgruvan.

Vill du vara med och rita om kartan för en bransch med en affärsmodell som sett likadan ut i över 30 år? Vi lovar att det är kul!

Vill du veta mer? Hör av dig till melina.soderberg@asurgent.se 

Eller ansök via formuläret nedan.

Om Asurgent

Vi hjälper våra kunder på hela deras molnresa

Vi är snart 60 anställda och växer snabbt i takt med att allt fler företag väljer att flytta till molnet. Vi bygger en organisation där vi samlat några av branschens vassaste rådgivare, molnarkitekter, molnkonsulter, utvecklare och projektledare. Alla med expertis inom Azure eller Microsoft 365 för att vi med förtroende ska kunna stötta våra kunder på hela molnresan.

Ansök här