Karriär

Nu söker vi en affärskvinna/ affärsman!

Melina Söderberg

I takt med att allt fler företag väljer att flytta från sin IT -miljö från mark till moln skalar vi upp vår säljorganisation!

Asurgent har tagit en unik position på marknaden där vi utmanar de traditionella driftbolagen med en affärsmodell och teknologi som förändrar IT-outsourcing och IT-drift i grunden. Vi flyttar våra kunders IT från mark till moln och levererar automatiserad molndrift och en fortsatt utveckling och förbättring av våra kunders molnmiljöer för att de ska kunna dra nytta av molnets intelligens.

Nu söker vi en affärskvinna/ affärsman!

Den här rollen är för Dig som älskar förändring, tempo och att det “händer något”. För den som när förändringens vind blåser bygger väderkvarnar istället för vindskydd.

Antagligen har du jobbat i branschen i några år och byggt upp en tillräckligt bred IT-förståelse för att kunna diskutera hur man med teknik löser en verksamhets olika typer av utmaningar och behov. Du bör ha kännedom om hur de publika molnen fungerar och vilka fördelar och nackdelar som ett företag får när de flyttar dit men framförallt en nyfikenhet i att lära Dig mer. Du har god förståelse för hur ett tjänsteföretag fungerar där vikten av att matcha rätt kompetens på rätt plats, vid rätt tillfälle för rätt uppdrag.

Du kommer att driva din egen försäljning och säkerställa att våra kunder är wow-nöjda med våra konsultleveranser. Du håller en hög närvaro hos Dina kunder och gillar att lösa kundens utmaning. Du har lätt att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder och gillar att göra affärer. Du är fullkomligt på det klara med att verksamheten byggs ute hos kunderna.

Vi söker därför Dig som;

  • har erfarenhet av IT-branschen och arbetat med försäljning av konsulttjänster
  • framgångsrikt har skapat förtroende och kunnat omvandla affärsmöjligheter till bläck på papper
  • är intresserad av hur ny teknologi kan lösa våra kunders verksamhetsbehov
  • bidrar med energi och klokskap i organisationen

Asurgent står väl positionerade med en idé vars tid har kommit som bara blir starkare och tydligare för varje dag som går. Med några av branschens skickligaste molnkonsulter och ett modernt erbjudande hjälper vi företag att frigöra sig från markens digitala lapptäcke för att använda molnets kapacitet och intelligens. Vi är fortfarande ett ungt bolag som precis lämnat Start-up mode bakom oss och som nu går in i Scale-Up mode. Vi bygger bolaget där vi vill ha en skön mix av Klokskap och Tokskap i korridorerna där var sak har sin tid; vi är strikt professionella när det gäller men vi gillar att skratta och ha kul tillsammans när vi sliter i den digitala saltgruvan.

Vill du vara med och rita om kartan för en bransch med en affärsmodell som sett likadan ut i över 30 år? Vi lovar att det är kul.

Vill du veta mer? Hör av dig till melina.soderberg@asurgent.se

Upptäck mer