Så funkar CloudSourcing Allt du behöver veta om CloudSourcing

Så funkar CloudSourcing

Allt du behöver veta om CloudSourcing

Att digitalisera verksamheten är det många som pratar om, men för att kunna digitalisera med den senaste tekniken så krävs det att ni använder molnets olika intelligenta tjänster. CloudSourcing innebär att du flyttar både förvaltning och drift till molnet och kommer åt molnets enorma utbud av tjänster.

I den här guiden får du en tydlig bild av vad CloudSourcing är, hur det fungerar, om det passar din verksamhet och vilka actions du kan ta kring att digitalisera verksamhetens IT.

Värdefulla insikter i guiden

Fördelarna med CloudSourcing

Genom att flytta din IT till molnet blir du mer leverantörsoberoende, får en mer flexibel och skalbar miljö med högre säkerhet. Dessutom har du obegränsad tillgång till den senaste tekniken och kan nyttja en mängd olika tjänster. Med Asurgents CloudSourcing får du även automatiserad hantering och tillgång till support dygnet runt. Här beskriver vi hur du gör för att flytta din IT-miljö till molnet, vilka förberedelser som krävs, hur lång tid det tar, hur driften i molnet fungerar och vad du kan förvänta dig kring utveckling och uppdateringar framöver.

Fyll i dina uppgifter för att ladda ner guiden