Karriär

Jag söker en affärsområdeschef

Stephan Andersson

För drygt två år sedan startade vi Asurgent med målet att bygga ett fint IT-bolag med en affärsidé som utmanar de traditionella driftsbolagen genom att flytta våra kunder från mark till moln och det med en modern och betydligt mer kundvänlig affärsmodell.

Vi har kommit en bra bit på vägen men har samtidigt oerhört mycket kvar som vi vill göra. Vi har vuxit snabbt och är idag drygt 40 anställda och har, utan tvekan, några av branschens skickligaste molnkonsulter. Vi har ambitiösa tillväxtplaner och vi skalar nu upp hela organisationen. ‘

Idag har vi två branschindelade affärsområden och jag söker nu Dig som är redo att starta upp det tredje hos oss!

Du behöver ha jobbat i branschen i många år för att ha byggt upp en bred IT-förståelse och vara van att diskutera hur man med teknik löser en verksamhets olika typer av utmaningar. Du bör ha god kännedom om hur de publika molnen fungerar och vilka fördelar och nackdelar som ett företag får när de flyttar dit. Du ska ha en nyfikenhet på att följa de stora molnleverantörernas tjänsteutveckling för att Du vet att Du behöver ge Dina kunder de bästa råden.

Du ska vara en erfaren affärsman/-kvinna som inser att kundens verksamhet och behov är det intressanta och Du ska verkligen gilla att lösa kundens problem. Du har lätt att skapa goda relationer med både medarbetare och kunder och lika lätt för att skapa affärer. Du är fullkomligt på det klara med att verksamheten byggs ute hos kunderna.

Vi bygger bolaget där vi vill ha en skön mix av Klokskap och Tokskap i korridorerna där var sak har sin tid; vi är strikt professionella när det gäller men vi gillar att skratta och ha kul tillsammans när vi sliter i den digitala gruvan.

​Vi ska vara briljanta på att Hitta, Behålla och Utveckla talang med insikten om gästernas betydelse; organisationen är summan av dess kompetenser, personligheter och erfarenheter! Detta är grundläggande för Asurgent; vi är ett värderingsstyrt företag vars framgång avgörs av “Vem” och inte av “Vad”.

Om Du är den vi söker och delar vår syn på ledarskap och bolagsbygge så vill jag gärna träffa Dig!

Skicka mig isåfall ett mejl på stephan.andersson@asurgent.se alternativt career@asurgent.se

Vi hörs!

Upptäck mer