IT-branschen

Asurgent på Radar Summit 18

Stephan Andersson

Den 13 november arrangerades Radar Summit; Nordens största årliga mötesplats för IT beslutsfattare, leverantörer och andra intressenter; se http://radarsummit.se

Eventet arrangeras av Radar; Nordens ledande undersökningsföretag för IT-branschen. Radar Summit samlade i år över 700 IT-beslutsfattare som tillsammans med ca 100 ledande leverantörsrepresentanter deltar i seminarier, diskussioner och möten.

Radar Summit tar upp de trender som har störst påverkan lokalt på svenska IT-verksamheter; de viktigaste utvecklingsområdena, de viktigaste trenderna samt de nya affärsmöjligheterna som skapas genom ny teknik och nya tjänster.

Det var på Radar Summit förra året som den mycket uppmärksammade rapporten “The Perfect Storm” presenterades: en rapport som målade upp ett scenario för en industrialisering av IT där de traditionella IT-tjänsteföretagen inte kan matcha de skalfördelar och möjligheter som de globala molnleverantörerna ger och att var tredje IT-bolag kommer att försvinna från marknaden under åren 2018 – 2020.

ASURGENT VAR DÄR

Vi presenterade vår vision med vårt koncept CloudSourcing och med specifikt fokus på tjänsten CloudOps. Budskapet var att vi utmanar “driftfällan” som alla företag sitter fast i och tvingas lägga 75% på drift och förvaltning. Vår vision är att hjälpa våra kunder bort från driftfällan för att istället kunna lägga majoriteten av sin budget på det som för verksamheten framåt.

Vi presenterade vår unika CloudOps tjänst som, genom att vi har automatiserat övervakning och drift av IT-system i de publika molnen, kan med högre kvalitet och lägre kostnader erbjuda våra kunder en tjänst som ingen annan leverantör har.

Med vår Pay-as-you go & Stay-as-long-as-you-like modell ger vi våra kunder frihet att använda tjänsten för de system och under de tider de själva vill.

CloudOps fördelar är många;

Auto Discovery. CloudOps upptäcker när Du gör förändringar i Din molnmiljö
Auto Repair. CloudOps agerar omedelbart om något stannar eller börjar gå segt
Pay-as-you-go. Betala bara för de timmar på dygnet Du vill ha dina IT-system övervakade
Stay-as-long-as-you-like. Dina system on-/offboardas på minuter
Servicedesk för frågor och beställningar
Beredskap 24/7 – våra molnexperter
Personlig teknisk molnrådgivare som jobbar med Er för att vidareutveckla Er miljö över tiden
CloudOps lanserades i början av 2018 och vi har på kort tid flera stora svenska företag som kunder på tjänsten och med ett stort intresse från ytterligare flera svenska och internationella bolag. Vi utvecklar CloudOps kontinuerligt och som kund får Du vara med och påverka den roadmap som vårt utvecklarteam arbetar efter.

HADE DU INTE MÖJLIGHET ATT BESÖKA RADAR SUMMIT? VÄLKOMMEN PÅ FRUKOSTSEMINARIE OM CLOUDOPS!

Med vår affärsmodell baserad på de hypereffektiva automatiserade plattformarna i de publika molnen som vi på Asurgent kallar CloudSourcing inklusive Cloudops flyttar vi våra kunders system från mark till moln, långt bort från det digitala lapptäckets begränsningar.
Välkommen att lyssna på CloudSourcing konceptets samtliga tjänster;
TakeOff – en effektiv modell för att ta fram en molnstrategi för Er
Onboarding – baserat på best practice från Microsoft och Amazon genomför vi Er förflyttning till molnet
CloudOps – marknadens enda automatiserade driftstjänst i molnet – för molnet
Evolution – proaktivitet på riktigt där Du får vår omvärldsbevakning 6 ggr/år

Vi genomför regelbundet seminarier där vi berättar om konceptet CloudSourcing och CloudOps och djupdyker i olika tjänster.

Vill Du höra mer om CloudSourcing inklusive CloudOps och hur jag kan påstå att den traditionella IT-outsourcing affärsmodellen har passerat sitt bäst-före-datum är Du välkommen till vår seminarieserie ”CloudSourcing – Så fungerar det”.

Nästa tillfälle är den 30 januari 2019!

Jag ser fram emot att träffas och visa Dig fördelarna med Cloudsourcing och CloudOps!
Stephan Andersson
VD Asurgent

Upptäck mer