Karriär

Är Du rätt person för att leda Asurgents konsultorganisation?

Stephan Andersson

För drygt två år sedan startade vi Asurgent med målet att bygga ett fint IT-bolag med en affärsidé som utmanar de traditionella driftsbolagen genom att flytta våra kunder från mark till moln och det med en modern och betydligt mer kundvänlig affärsmodell.

Vi har kommit en bra bit på vägen men har samtidigt oerhört mycket kvar som vi vill göra. Vi har vuxit snabbt och är idag drygt 40 anställda och har, utan tvekan, några av branschens skickligaste molnkonsulter. Vi har ambitiösa tillväxtplaner och vi skalar nu upp organisationen!

Jag söker Dig som är rätt person att leda vår konsultorganisation och vara med och bygga branschens främsta CloudSourcing bolag. Jag söker Dig som är en erkänt uppskattad ledare och som målmedvetet utvecklar Ditt team och Ditt teams arbete och resultat med en personlighet som tillför organisationen energi och fokus. Du har troligen spenderat flera år i IT-branschen och haft olika typer av ledarroller.

Jag söker Dig som delar vår syn på att man bygger en framgångsrik organisation som när man planerar en bra fest; det är gästerna som gör festen. Detta är bra business och inte ett PK-spel för galleriet eller ett kortsiktigt nervöst trendspanande. Att arbeta för att skapa en utmärkt arbetsplats, att fokusera på att först lyckas internt där de anställda kommer först, är bra business helt enkelt.

Vi tror på att ha en skön mix av Klokskap och Tokskap i korridorerna där var sak har sin tid; vi är strikt professionella när det gäller men vi gillar att skratta och ha kul tillsammans när vi sliter i den digitala gruvan.

​Vi ska vara briljanta på att Hitta, Behålla och Utveckla talang med insikten om gästernas betydelse; organisationen är summan av dess kompetenser, personligheter och erfarenheter!​Detta är grundläggande för Asurgent; vi är ett värderingsstyrt företag vars framgång avgörs av “Vem” och inte av “Vad”.Om Du är den vi söker och delar vår syn på ledarskap och bolagsbygge så vill jag gärna träffa Dig!

Skicka mig ett mail på stephan.andersson@asurgent.se

Vi hörs!

Upptäck mer