Event

Webinar: Ett business case inför resan från mark till moln

Välkommen att delta på ett webbinarium där vi samlar IT-beslutsfattare för att diskutera vad som krävs i ett beslutsunderlag för att flytta från mark till moln.

Vi vet att flytten av en IT-miljö från mark till moln innebär en rad förändringar för er som ansvariga för IT. Men vad krävs egentligen av ett beslutsunderlag för att kunna fatta beslut om vad och hur ni ska flytta er IT till molnet?

Vi kommer under webbinariet att visa på hur vi i vår Cloud TakeOff modell tar fram beslutsunderlag som visar på kostnader och andra drivkrafter för flytten till och för molnmiljön i sig.

Modellen är anpassad för att inkludera både IT och verksamhet och skapar således en bra grund för att planera en framgångsrik resa till molnet, för hela företaget.

Vi använder oss av Best Practise och arbetar med bl a Microsoft ramverk CAF (Cloud Adoption Framework) och olika verktyg när vi arbetar fram dessa beslutsunderlag till våra kunder.

Vi kommer att visa på ett par verkliga exempel och ge Dig insikt i vilka områden som är viktiga att täcka in för att ni ska kunna fatta ett bra beslut.

 

Anmäl dig via formuläret nedan.