Event

Webinar: Microsofts Azure design för offentliga verksamheter!

Välkommen till ett kostnadsfritt webinar om Microsofts Azure design för offentliga verksamheter!

Du kanske minns MSKD som var en best practice design för Sveriges kommuners on-premise miljöer. Men då var då och nu är nu. Den 1 december 2020 lanserade Microsoft en design för Sveriges offentliga verksamheter i molnet och Asurgent är en av ett fåtal utvalda lanseringspartners i Sverige. Arkitekturen är framtagen för att möta regulatoriska, tekniska och säkerhetsmässiga krav som myndigheter, statliga bolag och kommuner har behov av.

Webinaret riktar sig till Dig som arbetar med IT-frågor i offentlig verksamhet och Du kommer under två timmar att få veta mer om denna design som kallas MSMD (Microsoft Molndesign) och ha möjlighet att ställa frågor om både Azure och designen i sig.

Asurgent är utsedda till Azure Partner of the Year för både 2019 och 2020 och har kring denna lansering blivit en utvald lanseringspartner av Microsoft.

Är Du intresserad av att få en kostnadsfri två timmars presentation av hur er molnresa kan genomföras med MSMD designen som en säkrad plattform så är Du välkommen att anmäla Ditt intresse nedan.

Under detta webinar kommer Du att få höra mer om;

– Azure som plattform och utbudet av tjänster

– Hur MSMD design och val av teknik möter regulatoriska krav

– Hur en server/applikation assessment genomförs för att skapa beslutsunderlag

– Hur man etablerar en s k landing zone i Azure byggd utifrån MSMD

 

Du kan läsa mer om Microsofts pressrelease här.

Välkommen att delta!

Stephan Andersson

CEO Asurgent

Rasmus Spendrup

Rådgivare - Asurgent