Event

Webinar: Hur skapar du kontroll över kostnader, governance och säkerhet i AWS?

Hur skapar du kontroll över kostnader, governance och säkerhet i AWS?

I detta Webinar kommer vi att intervjua två av Asurgents Molnarkitekter inom AWS för att få praktiska tips och idéer baserat på deras erfarenheter. Grundtemat för dagen är att diskutera kring best practises för kostnadskontroll, governance och säkerhet. Ni kommer att få flera konkreta tips för att utveckla och optimera AWS.

Hur säkerställer du att arkitekturen skapar rätt förutsättningar och levererar rätt värde för verksamheten? Design blir allt mer viktigt och det gäller att ha koll på exempelvis PaaS-tjänster, och vilka fördelar och nackdelar de har för just ditt företag

Vi kommer att diskutera kring några PaaS-tjänster och ge exempel och resonemang på hur man kan tänka

Vi kommer att diskutera flytten från mark till moln och att nästan alla företag börjar utan en genomtänkt governancemodell i AWS. Det fungerar ett tag, men sen kommer man till en punkt där man behöver se över governance, compliance och säkerhet för att hitta en bra balans mellan frihet och kontroll för både verksamhet och IT/utveckling.

Vi kommer diskutera hur man skapar förutsättningar att följa exakt vad som sker i miljön och ge handfasta tips för att göra en applikation säkrare och mer driftssäker än tidigare. Vi kommer att gå igenom hur budgetering kan göras även om det är rörliga kostnader i botten.

Och mycket mer!

Diskussionen kommer att vara öppen och ni som deltagare kommer att ha chansen att ställa frågor under webbinaret. Du kan även maila in din fråga i förväg som vi besvarar under webbinariet.

Välkommen!

 

Anmäl dig via formuläret nedan.

Conny Axnér

Affärsområdeschef - Asurgent

Martin Vallée

Cloud Architect

Michael Norrving

Cloud Architect