Event

Webinar: Hur ni förbättrar Ert försvar mot phishing attacker med den mänskliga skölden

Välkommen till ett webinar där vi visar på Hur ni kan förbättra Ert försvar mot phishing attacker med hjälp av den mänskliga skölden.

För att leverera säker IT så är begrepp som ”Zero Trust”, AI-enhanced och inte minst automatisering bra ledord. Men inget system är ohackbart och många av våra system är per design starkt beroende av den svagaste länken, nämligen människan. Den vanligaste vägen in vid en cyberattack är att skicka phishing mail till användarna som ser ut att komma från en pålitlig avsändare men med syftet att bl a försöka komma åt inloggningsuppgifter för att i nästa steg planera en Ransomeware attack ex vis.

Microsoft har utvecklat en så kallad attack simulation träning som ingår i Microsoft 365 Defender som ämnar att förbättra det mänskliga skyddet mot cyberhot genom att skapa ”awareness” hos användarna.

Under webbinariet kommer vi att presentera och visa i demo hur ni med attack simulation kan förbereda era medarbetare och stärka den ”mänskliga skölden” mot olika typer av attacker och på så vis minska företagets attackyta.

Oscar Kjellberg från Microsoft håller delar av presentationen och du kommer ha möjlighet att ställa frågor under sändningen.

Välkommen att anmäla dig via formuläret nedan.

Stephan Andersson

CEO- Asurgent

Oscar Kjellberg

Cloud Solution Architect/ Security - Microsoft

Anmäl dig här!