CloudSourcing

Övervakning och drift av din molnmiljö som tjänst.
Med en avtalsmodell som ger Dig all kontroll.

Då var då...

Du är kanske en erfaren köpare av IT-drift och har i sådant fall upplevt de inlåsningseffekter som ett traditionellt outsourcingavtal innebär. Ett mångårigt kontrakt där Du som kund behöver garantera en affärsvolym i förväg i flera år, där utbudet av tjänster från Din markleverantör är relativt statiskt över flera år samtidigt som Din verksamhet kräver mer för mindre.

Den traditionella och rådande affärsmodellen för IT-outsourcing har funnits sedan 1989 och ser i stort likadan ut idag som för 30 år sedan. Det är en affärsmodell som har passerat sitt Bäst-Före-Datum och som Du inte vill sitta kvar i när Du flyttar Ditt företags IT upp i de publika molnen.

Nu är nu!

CloudSourcing är ett koncept som ni välja tjänster ur för hela er molnresa. Från att utforma en molnstrategi med en konkret migreringsplan till molnet. Till att få marknadens enda automatiserade driftstjänst.

Vi arbetar uteslutande med Microsoft Azure, Office 365 och AWS och hjälper svenska och internationella företag att nyttja molnets tjänster på ett effektivt sätt.

Vill du läsa mer? Ladda ner Den stora guiden: Så funkar CloudSourcing 

Hur säkert är molnet? 3 Microsoft-tjänster ur ett säkerhetsperspektiv