CloudOps 365

CloudOps är Asurgents automatiserade driftstjänst för dina IT-system i molnet. CloudOps 365 är vår anpassning för övervakning och förvaltning av er Office 365/Microsoft 365 miljö.

 

Via vår eventhantering får Du information om eventuella problem i Microsofts tjänst. Du har informationen tack vare CloudOps tidigare än Dina användare hinner felanmäla. Vi gör löpande analyser av er 365-miljö och ger er information om säkerhetsläget i er miljö, hur ni kan optimera ert licensnyttjande för att hålla ner kostnaderna och ger råd om er Lifecycle hantering inför uppdateringar samt rekommendation på åtgärder.

 

Vi rekommenderar också att Du kombinerar CloudOps365 med Intune och Autopilot för ett riktigt framgångsrikt Workplace-koncept!

Pay as you go

Att bli kund till Asurgents CloudOps365 tjänst är enkelt och flexibelt. Vi onboardar er snabbt på vår CloudOps365 tjänst och ni betalar månadsvis.

Stay as long as you like

Vi tror inte på långa kontrakt med inlåsningar. Ni stannar så länge ni tycker att tjänsten tillför ett värde för er.

Performance kontroll

Asurgent övervakar tjänsterna i Er 365-lösning och Ni får reda på eventuella störningar hos Microsoft så att Ni kan informera verksamhet och användare.

Säkerhetsanalyser

Asurgent övervakar och genomför löpande kontroller och analyser av säkerheten i er 365-miljö för att upptäcka SPAM, Phishing, Spoofing, autoforwards med mera.